25 random asiaa

Yleinen

Oikein mukavaa sunnuntaita, toivottavasti siulla on ollut mukava viikko! Mie oon viettänyt ”viikonlopun” ennakkoon joten eilen ja tänään oon ollut töissä, mikä on oikeastaan tosi jees. Muuta en juurikaan oo tehnyt, kattonut pari leffaa ja härvänny tän blogin parissa. Tekis hirveesti miel uudistaa tätä jollain tapaa mut en vielä oo päättäny miten… Anyways, päätin kirjoittaa sunnuntain ratoks 25 random asiaa itestäni, joten tästä se lähtee:

1  Oon just nyt hurahtanut kaikkiin kesäväreihin, kuten keltaseen, metsänvihreeseen ja sinisen eri sävyihin.
2 Hamstrasin yläkouluikäsenä järkyttäviä määriä bilemekkoja ja bikineitä, sekä korkkareita! Tuntuu absurdilta nyt kun en käytä tai omista yhtiäkää korkkareita.
3 En juo kahvia ollenkaan enkä suoraan sanottuna osaa sitä keittääkään!
4 Tykkään hiljaisuudesta ja viihdyn pitkiäki aikoja ilman musiikkia/tv:n ääniä/muuta melskettä.
5 En ole koskaan tehnyt mitään extreme juttua kuten hypännyt benji-hyppyä tms.

6 Tilaan kotipizzasta aina new york monsterin ilman punasipulia ja pepperonia + ranch-dipillä, parasta.
Vaikka en oo mitenkään super siisti ihminen haluan että asiat on järjestyksessä ja rakastan puhdasta kotia. Etenkin sellanen tavaranpaljous ja sekavuus ahistaa!
8 Oon monesti miettinyt että ois tosi kiva olla ruotsalainen, ilman mitään hyvää syytä. En ees osaa ruotsia.
9 En vois ikinä kuvitella ottavani mitään matelijaa tai hyönteistä (tai oikeastaan mitään muuta kuin koiraa tai kissaa) lemmikiksi.
10 Havahdun välillä siihen että teen jotain tanssisarjoja nytkähdellen ”tiedostamattani” joistain ikivanhoista tansseista enkä välttämättä osaa niitä ku rupeen sit ihan miettimään miten ne meni. Yks sarja on ollu yläasteelta asti tällane enkä muista vieläkään mistä tanssista se on vaikka selvästi se on pinttynyt päähän aika hyvin!

11 Tykkään hirveesti matikasta ja oon aika hyväki siinä, joskus ois hauska päässä tekee tenttejä peruskoulun ja lukion matikasta.
12 Rakastan ottaa aurinkoa, se ”tuska” siinä hikoillessa ja kuumuus on jotenki nautinnollista (kuulostaapa tyhmältä…)! Mut mitä vanhemmaks oon tullu sitä ristiriitasempi tunne siitä et kärvennän itteeni tarkoituksella.
13 Oon aina pelänny kauhuleffoja ja jotku trilleritki iha hurjia mut silti välil tulee hirvee houkutus kattoo niitä! Sit selaan netflixin kauhutrailereita ja se riittää, haha.
14 Muistan jostain syystä tosi hyvin miltä maistu päiväkodissa ruokana ollut perunavelli ja haluisin maistaa sitä uudelleen ihan vaa koska haluun tietää oliks se sellast mitä muistan.
15 En osaa yhtään samaistua semmoseen tosi intensiiviseen ”haastetaan riitaa snägärijonos koska toinen kannattaa väärää joukkuetta” tyyppiseen fanikulttuuriin.

16 Vuoden 2010 ympärillä tullu bilemusa on edellee kovassa kuuntelussa, mikää ei nosta fiilistä niiku Flo Ridan right round tai Pinkin raise your glass!
17
Jännitin esiintymistä nuorempana tosi paljon vaikka sellasiin tilanteisiin hakeuduinki.
18
Taikina on miusta lähes poikkeuksetta parempaa ku valmis leivonnainen (miettikää nyt vaikka muffinsitaikina tai piparkakkutaikina, nami).
19
Välillä pysähdyn miettimään kuinka ylpee voin olla itestäni että vaikka saan itse päättää ja omilla rahoilla ostaa kaikki ruuat, en silti syö pelkästään karkkia ja mäkkiruokaa.
20
Miusta tuntuu jotenkin mielekkäältä tehdä asioita eri rytmissä kun normaalisti, esim. arkivapaat on parhaita just siks et sillon ”kuulus” olla töissä.

21 Jos saisin valita osaisinko lentää, hengittää vedenalla, syökseä tulta vai liikuttaa maata tahdonvoimalla, niin valitsisin vedenalla hengittämisen!
22
Osasin alakoulussa soittaa rumpuja tosi hyvi, oisin halunnu kotii sillon omat mitä soittaa mut jostai syystä äiti ei hankkinu…
23
En oo koskaan käynyt Lapissa.
24
Oon tosi voimakastahtonen ”kaikki heti tähän nyt” sillon kun oon päättänyt mitä haluun, välillä se päätöksen tekeminen vaan on vaikeeta.
25
Alotin perjantaina vaalentamaa hiuksia takasin blondiks!

Noni, siinä ne oli! Kaikki 25. Olipa vaikee keksiä noin monta… Nyt myö lähetään autotallijumpalle, saa nähä miten iltateeenit kulkee ku mielummin käyn aamusin tai päivällä. Huomenna on kuitenki onneks iltavuoro niin ei oo mikään kiire nukkumaan. Hauskaa pääsiäisviikkoa ja palaillaan!

2 kommenttia artikkeliin ”25 random asiaa

    1. Haha just tuo! 😄 Tää on osasyy siihe miksen leivo, valmiita leivonnaisia ois huomattavasti vähemmä ku mistä lähettii ja oon jo siin vaihees ähkys kaikest taikinasta 😂

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s