Takaisin tanssin parissa

Urheilu

Tanssi on ollut lähellä sydäntä lapsuudesta asti, ja vaikka muut asiat elämässä muuttuivat niin se pysyi hyvin pitkään top 3 tärkeimmissä asioissa. Melkein pari vuotta sitten kuitenkin huomasin elämääni tulleen asioita, joihin panostaminen nousi jopa tanssinkin edelle. Näitä oli muun muassa parisuhde sekä opinnot, tajutessani että oikeasti haluan tehdä kyseistä työtä ja olla niin hyvä siinä kun vaan voin. Ja niin reilu vuosi sitten jäin pois tanssin maailmasta.

Hyvin pian huomasin kuinka iso osa elämää ja arkea oli hävinnyt. Kaipuu oli välillä todella kova, eikä salilla ravaaminen auttanut sitä hävittämään. Mutta toisaalta ensimmäistä kertaa ala-asteen jälkeen pystyin lukemaan koulujuttuja muulloin kuin myöhään illalla/yöllä tai aamuvarhain ennen tunteja. Ihan virkistävää vaihtelua!

Nyt kun opinnot on saatu melko hyvällä menestyksellä suoritettua ja työelämään siirtyminen on mennyt odotuksiakin paremmin olen saanut mahdollisuuden palata tanssinkin pariin.  Vielä parhaalla mahdollisella tavalla, nimittäin valmentamalla. Tässä kuussa alkaa itselleni uuden tanssiryhmän pyörittäminen ja kyllä, koreografioiden tekeminen! En malta odottaa, rakastan keksiä erilaisia liikesarjoja ja en ikinä malta odottaa että nään koreon valmiina. Juuri tämä fiilis, kun pää pursuaa ideoita eikä kroppa malta olla paikallaan, on se mistä tiedän tanssin olevan se oma laji.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s